Η Εταιρεία μας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ DATAMATE 

            Η εταιρία μας  DATAMATE  ιδρύθηκε όταν στην Ελληνική αγορά άρχισαν να γίνονται τα πρώτα δειλά βήματα για την μηχανοργάνωση  των επιχειρήσεων. Από το 1990 έως και σήμερα η DATAMATE  βρίσκεται στον ίδιο χώρο, κατέχοντας και μια πρωτιά. Είναι μια από τις πρώτες εταιρίες στην Αθήνα με αποκλειστική απασχόληση την εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων, τόσο στον δημόσιο όσο και του ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα . Σε μια αγορά που χαρακτηρίζεται από ανελέητο ανταγωνισμό ταχύτητας  και εξέλιξης, καλείται σήμερα η εταιρία μας όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να αναπτυχθεί συμβάλλοντας έτσι στην γενικότερη  ανάπτυξη της χώρας.

            Από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως της η εταιρία μας με ένα φιλόδοξο και δυναμικό πρόγραμμα επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομή με έμφαση στην ποιότητα και την υποστήριξη, έβαλε τα θεμέλια στους χώρους των επιχειρήσεων αλλά και στον δημόσιο τομέα ώστε να αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές της ως μια από της καλύτερες εταιρίες στην παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης των πολυπληθών πελατών της.

            Σήμερα η DATAMATE έχει στην υπηρεσία της ή συνεργάζεται με άριστο επιστημονικό προσωπικό, εκπαιδευμένα και εξειδικευμένα στελέχη τα οποία επεξεργάζονται, μελετούν, πωλούν και παρέχουν υπηρεσίες και βοήθεια σε μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών.

            Στους πελάτες της  DATAMATE  συμπεριλαμβάνονται το Ε.Μ.Π, Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ, Δήμος Αγ. Παρασκευής, Δήμος Καισαριανής, ΔΕΗ, ΔΕΠ, ΟΤΕ, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διοικητικό Εφετείο, Υπουργείο Πολιτισμού, Υγείας πρόνοιας και κοινωνικών ασφαλίσεων, Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, ΕΛΤΑ κ.α  καθώς και μεγάλες εταιρίες του εσωτερικού όπως SANYO, LOYDS register of shipping, ΓΕΝΙΚΗ  ΚΑΛΩΔΙΩΝ, όμιλος επιχειρήσεων NEW DAY, Ατταλους Α.Ε, SWISSAIR.

 

            Το σύνολο των απασχολουμένων στην εταιρίας μας είναι 15 άτομα.

Η εταιρία μας απασχολεί με σύμβαση έργου ειδικούς συμβούλους που παρέχουν τεχνογνωσία και δίνουν λύσεις σε τυχόν προβλήματα που παρουσιάζονται.

            Το επιστημονικό προσωπικό, ειδικοί σύμβουλοι, που διαθέτουμε σήμερα είναι 3 άτομα, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αποτελείται από 4 άτομα  και το service από 11 άτομα.

            Όλο το προσωπικό της εταιρίας εκπαιδεύεται και μετεκπαιδεύεται συνεχώς επί των νέων μεθόδων, τεχνικών και προϊόντων του κλάδου μας.

            Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της η DATAMATE έχει συνάψει συνεργασίες και με άλλες ομοειδείς εταιρίες του χώρου σε όλη την επικράτεια.

 

            Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας διαθέτει αποθήκη ανταλλακτικών που παρακολουθείται σε ανεξάρτητο ηλεκτρονικό υπολογιστή. Επίσης διαθέτει εξειδικευμένα βοηθήματα. Το τεχνικό τμήμα διαθέτει πλήρεις σειρές ανταλλακτικών για την υποστήριξη των διαφόρων εγκατεστημένων συστημάτων και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την διάγνωση και διόρθωση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

            Η φιλοσοφία αποκατάστασης των προβλημάτων συνίσταται στην αντικατάσταση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, τα οποία παρουσιάζουν βλάβη για την όσο το δυνατό ταχύτερη επαναφορά σε λειτουργία των συστημάτων.

            Εν τούτοις οι τεχνικοί μας είναι σε θέση να διαγνώσουν και να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη, χάρις στην άρτια κατάρτιση τους και την χρήση ειδικών διαγνωστικών προγραμμάτων που μας επιτρέπουν μια γρήγορη και σίγουρη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

            Η DATAMATE  διαθέτει τμήμα πολύ εξειδικευμένων τεχνικών που μπορούν να επέμβουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης.

            Σημειώσατε ότι εντός προθεσμίας 8 έως 16 εργάσιμες ώρες η τεχνική υποστήριξη της εταιρίας καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα